Lørdag d.6/5-2017 drog 6 spændte drenge og deres træner, Danny S. Brodersen, fra Vorgod-Barde MOF U9 afsted til FCM Ulve-cup som blev afholdt i Sunds.

Vi var meldt til i B-rækken for U9 spillere. FCM havde fået så mange tilmeldinger, at de var nødt til at dele os op i små grupper med 4 hold i hver.

Vi kom i gruppe 7, gruppen bestod af Grindsted IF, Herning fremad og Bording IF. Vi startede med fælles opvarmning sammen med alle de andre tilmeldte hold, hvilket så ret vildt ud når så mange børn laver de samme øvelser på samme tid. Opvarmningen blev afholdt af en træner fra FCM.


Efter de indledende kampe havde vi gjort det så godt, at vi havde vundet 2 kampe og spillet den sidste kamp uafgjort. Flot kæmpet af drengene.

Derefter var der 30 min pause hvor alle spillere kunne slappe af eller prøve nogle af de mange ting som FCM havde stillet op, her var der bl.a. en meget populær mulighed for at se hvor hurtigt man kunne sparke bolden afsted.
Efter de indledende gruppekampe var der straffesparkskonkurrence. De seje drenge gik trods træthed videre til finalen med fuld optankning på selvtilliden men med en træner der havde nerverne uden på tøjet. At U9 drengene endte i finalen var til stor glæde for spillere, træner og forældre, men den blev meget større da de også gik hen og vandt finalen. Derved var deres mål med dagen mere end godkendt, og det var også en meget stolt træner som sammen med spillerne efterfølgende evaluerede på dagens store præstation.

Vorgod- Bardes u9 drenge havde vejret med sig, skyfrit og med en bagende sol så der var behov for en del vand i hovedet og i maven. En rigtig god dag, og er der noget bedre end efter finalen kampen at kunne råbe i kor ” Hvem var det der vandt i dag, det var dem fra Vorgod af”… Fantastisk dag for disse unge drenge som kæmpede alt hvad de havde lært og som kom igennem som vindere.

Billedet herunder er af de glade drenge fra Vorgod-Barde Motion og Fritid:
Nicklas S. Brodersen, Viktor D. Katberg, Bastian Haunstrup, Marcus B. Jørgensen, Albert B. Clausen og Simon B. Jensen.
Billedet er taget af træner: Danny S. Brodersen